Чергове заняття Кулінарної школи з приготування здорової їжі в бібліотеці-філії №2, 27 лютого, було присвячено – приготуванню каш.

Волонтери благодійного фонду «Краще життя» Любов Аніщук та Оксана Литвиненко розповіли про поживну цінність, лікувальні властивості гречки, вівсянки, рису, пшона, перлової, ячневої та кукурудзяної круп, а також приготували котлет із гречки та мюслів із вівсяних пластівців. Розповіли про правильні пропорції води до різних круп і ,навіть, приготували французький соус, який смакує до різних каш.
Сьогодні, 28 лютого, о 11.00 відбудеться наступне заняття. Будуть готувати смачні та корисні салати. Нагадаємо, заняття Кулінарної школи стартували в бібліотеці-філії №2 на початку лютого.
Автор: Наталія Пономаренко
Джерело: cntime.cn.ua