Основні умови для відновлення роботи продовольчих ринків:

  • допускатимуть на ринок працівників, продавців і відвідувачів лише, якщо ті будуть у масці або респіраторі, а також їм безконтактно виміряють температуру;
  • на кожному вході або в’їзді на ринки мають бути антисептики; —
  • на 10 квадратних метрах має бути лише один покупець;
  • щотри години слід проводити дезінфекцію безконтактних поверхонь;
  • наприкінці кожного робочого дня мають відбуватися дезінфекція та прибирання всіх приміщень;
  • не має бути жодної стихійної торгівлі на прилеглій до ринку території;
  • відстань між робочими місцями має бути щонайменше 3 метри;
  • продавців і покупців мають відмежовувати захисні екрани.

Джерело: телеграм-канал "Новина
"Фото з мережі